Detailed trademark information from the official
European Union trademark database (CTM)

Word Mark:

Number:

012169901

Basis:

EM

Filing date:

September 25, 2013

Date of registration:

April 24, 2014

Expiry date:

September 25, 2023

Status:

Registered

Trademark:

Individual

Type:

Word

Acquired distinctiveness:

No

Graphic representation:

No entry for application number 012169901

International class:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

List of goods and services

In International Class 1:
Kemikalije korištene u industriji, znanosti i fotografiji; Neeksponirani film; Stalci za holografske folije; Premazi za učvršćivanje holografskih folija; Plastične folije za sprječavanje neovlaštenog otvaranja za svrhe pakiranja; Sirova umjetna smola, sirova plastika; Preparati za kaljenje, zavarivanje i lemljenje; Kemijski proizvodi za konzerviranje hrane; Ljepila (ljepljive tvari) namijenjene za industriju.

In International Class 2:
Boje, lakovi, glazure; Zaštite od hrđe te od propadanja i truljenja drva; Bojila; Pigmenti; Nagrizajuće tvari; Prirodne sirove smole; Metali u listovima i u prahu za slikare, dekoratere, tiskare i umjetnike.

In International Class 3:
Preparati za bijeljenje; Proizvodi za pranje i čistoću; Preparati za čišćenje, poliranje, odmašćivanje i struganje; Parfumerijski proizvodi, eterična ulja, kozmetika, losioni za kosu, sredstva za njegu zubi.

In International Class 4:
Industrijska ulja i masti; Sredstva za podmazivanje; Smjese za upijanje, vlaženje i vezanje prašine; Goriva (uključujući benzin za motore) i rasvjetne tvari; Svijeće i stijenjevi za rasvjetu.

In International Class 5:
Farmaceutski i veterinarski proizvodi; Higijenski proizvodi za medicinske potrebe; Dijetne tvari za medicinske potrebe, hrana za dojenčad; Dodaci prehrani za ljude i životinje; Flasteri, materijal za previjanje; Materijali za plombiranje zubi i za zubne otiske; Dezinfekcijska sredstva; Proizvodi za uništavanje životinjskih štetočina; Fungicidi, herbicidi.

In International Class 6:
Obični metali i njihove legure; Metalni građevinski materijali; Prenosive metalne konstrukcije; Neelektrične metalne žice i metalna užad; Metalni bravarski proizvodi i sitni metalni predmeti; Metalne cijevi i cjevčice; Metalne blagajne; Rudače; Neobrađeni i djelomično obrađeni obični metali; Metalni prozori i vrata; Metalni okviri za staklenike.

In International Class 7:
Strojevi i alatni strojevi; Motori (osim motora za kopnena vozila); Spojke i prijenosni uređaji (osim za kopnena vozila); Prodajni automati; Tiskarski strojevi; Tiskarske preše; Ambalažiranje (strojevi za ambalažiranje); Strojevi za označavanje u kalupu; Cigarete (strojevi za cigarete) [za industrijske potrebe].

In International Class 8:
Ručni alati i sprave (s ručnim pokretanjem); Noževi, vilice i žlice; Brijaće sprave; Matrice (ručni alat).

In International Class 9:
Znanstveni, nautički, geodetski, fotografski, kinematografski i optički aparati i instrumenti za vaganje, mjerenje, signalizaciju, kontrolu (inspekciju); Optički aparati, instrumenti i uređaji; Holografski aparati, instrumenti i uređaji; Hologrami; Hologrami; Holografski film; Holografske slike; Holografski dokumenti; Hologramski čitljiv medij; Uređaji i instrumenti za izradu i prijenos holograma; Holografske oznake; Elektronička i optička oprema za očitavanje, snimanje, prenošenje, prebacivanje, pohranjivanje i obradu holografskih slika i srodnih podataka; Optička vlakna; Holografski pečati; Holografski pečati za zaštitu proizvoda, pakiranja i spremnika; Holografski pečati za primjenu u aplikacijama za praćenje s ciljem utvrđivanja porijekla i lociranja proizvoda; Holografski pečati koji se koriste za utvrđivanje neovlaštenog otvaranja proizvoda, ambalaže i spremnika; Holografski pečati koji se koriste za policijske torbe s dokazima te u policijskim i izvršnim djelatnostima; Holografski pečati koji se koriste kao taksene marke na proizvodima i pakiranjima; Holografski pečati koji se koriste za označavanje; Holografski pečati koji se koriste za sigurnosne primjene; Holografski pečati koji se koriste kao ulaznice; Računalne baze podataka; Računalni programi [softver]; Algoritmi; Nosači podataka i kodirane kartice; Podloge za optičke za podatke; Debitne kartice; Kreditne kartice; Debitne kartice; Kartice s odgodom plaćanja; Telefonske kartice; Kartice vjernosti; Smartcardovi; DVD-ovi; CD-ROM-ovi; Kodirane iskaznice; Ali isključujući svu robu za uporabu na području električne rasvjete ili u kombinaciji s njom.

In International Class 10:
Kirurški, liječnički, stomatološki i veterinarski instrumenti i aparati; Laseri za medicisnke potrebe; Ortopedski proizvodi.

In International Class 11:
Uređaji za grijanje, proizvodnju pare, kuhanje, hlađenje, sušenje, ventiliranje, distribuciju vode i sanitarni uređaji; Klima uređaji; Električni čajnici [kuhala za vodu]; Plinska i električna kuhala; Klimatizacijski uređaji za vozila.

In International Class 12:
Vozila; Vozila; Motocikli; Električna vozila; Lokomotive; Zrakoplovi; Brodovi i čamci; Motori za kopnena vozila; Dijelovi limarije vozila i prijenosni mehanizmi; Gume.

In International Class 13:
Vatreno oružje; Oružje; Karabini; Streljivo i projektili, eksplozivi; Sredstva za vatromete.

In International Class 14:
Plemeniti metali i njihove legure; Nakit, drago kamenje; Sirovo ili kovano zlato; Sirovo ili kovano srebro; Platina; Instrumenti za mjerenje vremena i kronometri, satovi i ručni satovi; Kućišta satova, narukvice za satove; Metalni novac.

In International Class 15:
Glazbeni instrumenti; Stalci i torbe prilagođene za glazbene instrumente.

In International Class 16:
Papir; Ljepenka [karton]; Kartonska i plastična ambalaža; Ambalaža od plastike; Kartonske i plastične oznake za odjeću; Plastične folije za umotavanje ili pakiranje; Tiskarski proizvodi; Financijski dokumenti; Putovnice i vize; Novčanice; Plastične novčanice; Tiskane valute; Potvrde; Certificirane vrijednosnice; Vrijednosni papiri i dokumenti, tiskani vrijednosni papiri, identifikacijski papir i dokumenti; Dokumenti za dozvole; Papiri, oznake, ulaznice, bonovi i dokumenti o trošarini; Dokumenti sa zaštitom od neovlaštenog korištenja; Pečati; Dokumenti vozila; Putni dokumenti; Certifikati o udjelima i dionicama; Papir sa sigurnosnim nitima za korištenje i u proizvodnji novčanica, čekova i putničkih čekova; Papir s vlaknima; Vlakna za upotrebu u tiskanju valuta; Sigurnosna vlakna; Papir za glasovanje, sigurnosne kartice; Papir za putovnice; Papir za markice, holografski papir; Poklon bonovi; Kuponi; Ulaznice, vozne karte, birački listići i slični proizvodi; Poštanske doznake; Bankovne doznake; Vodeni žigovi; Pečati; Brtve; Pečati s tintom; Poštanske marke; Ulaznice, vozne karte, birački listići i slični proizvodi; Ulaznice za sportska, kulturna i umjetnička događanja; Litografije [kamenotisci]; Litografski tisak; Tiskarska slova; Klišeji; Proizvodi za uvezivanje knjiga; Fotografije; Pribor za pisanje; Materijali za umjetnike; Pisaći strojevi; Uredski pribor (osim namještaja); Oprema za nastavu i obuku (osim aparata).

In International Class 17:
Proizvodi od poluobrađene plastike; Materijali za nepropusno zatvaranje, brtvljenje i izolaciju; Vlakna od plastike [ne za tekstil]; Omotači, plastični [ne za ambalažu]; Vodootporno plastično pakiranje.

In International Class 18:
Prtljaga; Kovčezi i torbe; Naprtnjače; Torbe prilagođene za nošenje sportskih proizvoda; Kožne torbe, torbice i lisnice; Novčarke [vrećice za novce]; Životinjske kože i krzna; Kišobrani, suncobrani i štapovi za hodanje; Bičevi i sedlarsko remenarski proizvodi.

In International Class 19:
Materijali za gradnju koji nisu metalni; Nemetalne krute cijevi za gradnju; Asfalt, katran i bitumen; Nemetalne prenosive konstrukcije; Nemetalni spomenici; Nemetalni uokvireni staklenici, vrata i prozori.

In International Class 20:
Namještaj, zrcala, okviri; Proizvodi načinjeni od drveta, pluta, trstike, trske, pruta, roga, kosti, bjelokosti, usovine, ljuske, jantara, sedefa, stive ili plastike koji nisu obuhvaćeni drugim razredima; Vrtni namještaj; Jastuci i jastučići.

In International Class 21:
Pribor i posuđe za kućanstvo ili za kuhinju; Staklene boce; Plastične boce; Izolacijske boce; Proizvodi izrađene od keramike, stakla, porculana ili zemlje koji nisu uključeni u druge klase; Električne i neelektrične četkice za zube.

In International Class 22:
Konopci, uzice, mreže, šatori, nadstrešnice, cerade, jedra, vreće za prijevoz rasutog materijala; Materijali za podstavu i punjenje osim od gume i plastike; Sirovi vlaknasti tekstilni materijali; Svila u sirovom obliku.

In International Class 23:
Pređa i konac, za tekstilnu uporabu.

In International Class 24:
Tekstil i tekstilna roba  ; Tekstilne zidne zavjese; Navlake za namještaj; Platno za posteljinu; Prekrivači za krevete i stolove; Putni pokrivači; Tekstil za izradu komada odjeće; Perine; Navlake za jastuke, jastučiće ili poplune; Pokućstvo (tkanina za pokućstvo).

In International Class 25:
Odjeća, obuća, pokrivala za glavu; Šeširi, čizme i cipele; Tabanice; Ležerna odjeća; Sportska odjeća, odjeća za plivanje; Odjeća za slobodno vrijeme; Vanjska odjeća; Donje rublje.

In International Class 26:
Čipka i vez, vrpce i uzice; Bedževi za nošenje; Pripadače; Puceta, kukice i okašca, pribadače i igle; Umjetno cvijeće.

In International Class 27:
Tepisi, sagovi, prostirke i rogožine; Prekrivači podova od vinila; Zidne tapete (netekstilne); Papirnate zidne tapete; Travnjaci, umjetni; Sagovi krojeni za automobile; Kupaonski podmetači; Podmetači za tepihe; Gimnastički prostirači.

In International Class 28:
Igre i igračke; Sportska oprema; Gimnastička i sportska oprema; Igračke bicikli za djecu; Igraće karte; Ukrasi za božićna drvca.

In International Class 29:
Meso, riba, perad i divljač; Mesni ekstrakti; Voće, mahunarke i povrće konzervirano, sušeno i kuhano; Hladetine (želei), džemovi, kompoti; Jaja, mlijeko i mliječni proizvodi; Jestiva ulja i masti; Pripremljeni obroci; Juhe i čips od krumpira.

In International Class 30:
Kava, čaj, kakao, šećer, riža, tapicoa, sago škrob, umjetna kava; Brašno i pripravci od žitarica, kruh, slastice od tijesta i konditorski proizvodi, sladoledi; Med, šećerni sirup; Kvasac, prašak za dizanje; Sol, senf; Ocat, umaci (začini); Začini; Led; Sendviči; Pripremljeni obroci; Pizza, pite i jela od tjestenine.

In International Class 31:
Poljoprivredni, hortikulturni i šumarski proizvodi; Žive životinje; Svježe voće i povrće, sjemenke, prirodne biljke i cvijeće; Hrana za životinje; Slad; Hrana i piće za životinje.

In International Class 32:
Pivo; Mineralne i gazirane vode; Bezalkoholna pića; Voćni napici i voćni sokovi; Sirupi za pripremu napitaka; Radleri, dealkoholizirana pića, bezalkoholna piva i vina.

In International Class 33:
Alkoholna pića (osim piva); Alkoholna vina; Žestoka alkoholna pića i likeri; Alkoholna pića pomiješana s voćnim sokom; Alkoholni kokteli.

In International Class 34:
Duhan; Cigarete; Cigare; Šmrkanje (duhan za šmrkanje); Predmeti za pušače; Kutije za cigarete; Kutije za cigare; Kutije za cigare opremljene ovlaživačem; Pepeljare; Šibice; Upaljači s kremenom za pušače.

In International Class 35:
Oglašavanje; Odnosi s javnošću [propaganda]; Marketing; Vođenje komercijalnih poslova; Komercijalna administracija; Usluge nadzora zaliha robe; Regrutiranje osoblja i usluge menadžmenta; Psihotehnički odabir osoblja; Iznajmljivanje reklamnih prostora; Televizijske i radijske reklame; Gospodarska predviđanja [prognoze]; Pripremanje trgovačkih sajmova, konferencija i seminara; Umnožavanje isprava.

In International Class 36:
Financijske usluge; Monetarni poslovi; Investicije; Posredovanje na burzi; Usluge kreditnih i debitnih kartica; Upravljanje nekretninama; Osiguranje; Osiguranja; Garancijske usluge; Pohrana u sigurnosne blagajne [sefove]; Prikupljanje dobrotvornih sredstava; Jamstva [garancije]; Zajam na temelju zaloga; Procjena starina, umjetnina, nakita, pečata.

In International Class 37:
Građevina; Popravljanje; Usluge postavljanja; Izrada ormarića; Usluge autopraonice; Urarstvo (održavanje i popravak svih vrsta satova); Odijela (popravak odijela); Rušenje; Suho čišćenje; Bušenje bunara; Obnavljanje pokućstva [restauriranje]; Instalacija, održavanje i popravak računalnog hardvera i softvera; Vađenje rudače; Unutarnje i vanjsko ličenje; Naftovodi (postavljanje i održavanje naftovoda); Žbukanje; Vodoinstalaterski radovi.

In International Class 38:
Telekomunikacijske usluge; Chat usluge; Usluge portala; Usluge e-pošte; Osiguravanje pristupa internetu; Emitiranje televizijskih i radijskih programa; Agencije za novosti.

In International Class 39:
Prijevoz robe i ljudi; Ambaližiranje i skladištenje proizvoda; Isporuka paketa; Skladištenje; Organiziranje i rezervacija putovanja; Informacije o putovanjima; Osiguranje parkirnog prostora za automobile; Vozači (usluge vozača); Usluge pronalaženja i praćenja za utvrđivanje porijekla i lociranje proizvoda; Usluge dostave na vrijeme; Distribucija dobara.

In International Class 40:
Obrada materijala; Oblaganje kadmijem; Kromiranje; Kotlarstvo; Elektroliza (oblaganje postupkom elektrolize); Rezbarenje [graviranje]; Kinematografski filmovi (obrada kinematografskih filmova); Uokvirivanje umjetničkih djela; Zlato (oblaganje zlatom); Lasersko trasiranje; Litografsko tiskanje; Ofset-tiskanje; Uzorci (tiskanje uzoraka); Razvijanje fotografskih filmova; Fotografije (tiskanje fotografija); Fotogravure (izrada fotogravura); Tiskarstvo; Recikliranje smeća i otpadaka; Krojačke usluge; Prepariranje životinja [taksidermija]; Tekstil (obrada tekstila).

In International Class 41:
Obrazovanje; Školovanje; Razonoda; Sportske i kulturne djelatnosti; Natjecanja u ljepoti; Kasino; Cirkusi; Usluge igara na sreću; Klubovi zdravlja (dovođenje u tjelesnu kondiciju); Usluge odmarališta; Klubovi za karaoke; Posuđivanje knjiga; Mikrofilmovi (snimanje na mikrofilmove); Usluge ženskih i muških modela; Kino studiji; Muzeji; Noćni klubovi; Lutrija (organiziranje lutrije); Fotografiranje; Usluge objavljivanja; Radijski i televizijski zabavni programi; Vjerska poduka; Titlovanje filmova; Kazališne predstave; Izdavanje ulaznica; Organizacija sportskih događaja; Organiziranje konferencija, kongresa ili seminara; Pocasting.

In International Class 42:
Znanstvene i tehnološke usluge kao i pripadajuće usluge istraživanja i koncepcije; Usluge industrijskih analiza i istraživanja; Koncepcija i razvoj računala i računalnih programa [softvera]; Programiranje za računala; Instalacija, održavanje i popravljanje računalnog softvera; Usluge savjetovanja u vezi s računalima; Dizajniranje, crtanje i posredničko pisanje za sastavljanje web stranica; Stvaranje, održavanje i hosting web stranica za druge; Usluge osmišljavanja; Usluge grafičkog dizajna; Usluge osmišljavanja i savjetovanja u vezi s hologramima i holografskim slikama; Usluge savjetovanja i osmišljavanja u vezi sa sigurnošću i financijskim primjenama holografskih slika; Usluge autentifikacije proizvoda; Usluge autorizacije.

In International Class 43:
Usluge pružanja hrane i pića [okrepa]; Pružanje privremenog smještaja; Restoranske, barske i usluge opskrbe hranom i pićem; Posredovanje turističkih smještaja; Usluge predbilježbe i rezerviranja za restorane i smještaj za vrijeme praznika; Usluge umirovljeničkog doma; Usluge jaslica.

In International Class 44:
Medicinske usluge; Veterinarske usluge; Higijenska njega i njega ljepote za ljude i životinje; Fizioterapija; Estetska kirurgija; Zubarstvo; Medicinska analiza za dijagnozu i liječenje osoba; Savjetovanje o farmaciji; Usluge oblikovanja vrtova; Poljoprivredne, povrtlarske i šumarske usluge.

In International Class 45:
Pravne usluge; Sigurnosne usluge za zaštitu imovine i osoba; Konzultantske usluge u vezi sa zdravstvom i sigurnosti; Kartomancija (gatanje iz karata); Klubovi za susrete; Pratnja za društvo (usluge pratnje u društvu); Pogrebničke usluge; Vatrogasne usluge; Usluge detektivske agencije; Traženje nestalih osoba.

Description of the mark:

-

ID:

589798

Natural or legal person:

Legal Entity

Address:

6/5 Sir W Reid Street

Post code:

GZR1038

Town:

Gzira

State:

-

Country:

MT

Correspondence address:

Bowater Holographics (Malta) Limited 6/5 Sir W Reid Street Gzira GZR1038 MALTA

ID:

10711

Type:

Association

Natural or legal person:

Legal Person

Address:

Aurora, 120 Bothwell Street

Post code:

G2 7JS

Town:

Glasgow

State:

-

Country:

GB

Correspondence address:

MARKS & CLERK LLP Aurora 120 Bothwell Street Glasgow G2 7JS REINO UNIDO

Telephone:

00 44-1412215767

Fax:

00 44-1412217739

Filing language: en, Second language: fr

Seniority:

No entry for application number 012169901.

Exhibition priority:

No entry for application number 012169901.

Priority:

No entry for application number 012169901.

Opposition

Opposition number:

002306622

Reception date:

January 30, 2014

Basis code:

Mark

Ground text:

Identity of marks and G&S Likelihood of confusion

Earlier mark country code:

EM

Earlier mark:

HALOTRONIC

Opponent name:

OSRAM GmbH

Opponent ID:

9651

Appeal:

No entry for application number 012169901.

Bulletin number:

2013/225

Part:

A.1

Date of publication:

November 26, 2013

Page:

0

Bulletin number:

2014/079

Part:

B.2

Date of publication:

April 29, 2014

Page:

0

Comprehensive Trademark Search Reports – 30 Countries At Unbelievable Prices

Trademark professionals can now get a full availability search/clearance report at a whole new price level.

  • Best-in-class similarity search
  • Up to 5 classes always included!
  • Instant delivery
  • Your branding Learn more
Disclaimer: The searching and watching services are conducted by Markify AB. Since our main sources for information are registers and documents created by others, we have limited control of how the information is retrieved or selected. Opinions and comments given by Markify AB are based upon our experience and knowledge. Due to the subjective nature of this field, we cannot guarantee that they are always correct. Our responsibility for damage due to our services are limited to reimbursement of the charges for our services.

Our company

Terms of Service  |   © 2010-2012 Markify

Only need to watch 1 brand?
Get the forever Free account.  Already registered? Log in!

By clicking on "Sign up" you are agreeing to the Terms of Service

Signup and continue to checkout.

  Already registered? Log in!

By clicking on "Sign up" you are agreeing to the Terms of Service

By clicking on "Sign up" you are agreeing to the Terms of Service

Forgot password?
  Create an account